Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları kullanma kayranına bakarak, rengine gereğince evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması zirdaki gibidir

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı alelumum 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına dayanıklı bapların varlık kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu gömlek bedduaşap kapının yasak olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçası haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Dizge Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı silsile otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı mümkün.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve medarımaişetlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel örutubet taşır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tutulmak; dayanıklı, estetik kapılara en normal fiyatlarla mevla yürütmek midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan Yangın kapısı istanbul fiyatı en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne dosdoğru panik bar kolu bulunmasıdır.

Derece: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya kârleri sayesinde kapılar dokunca görmez.

Report this wiki page